Kush jemi ne?

Let’s Do It Kosova, është organizatë e cila merret me ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit në Kosovë, organizimin e qytetarëve për adresimin e problemeve , pjesëmarrjen e tyre nëpër aktivitete të ndryshme si (aksione të pastrimit, fushata vetëdijesuese dhe aktivitete të tjera vullnetare). Krahas kësaj Let’s Do It Kosova punon edhe në fushata avokuese për të ndikuar tek vendimmarrësit për zgjidhje të çështjeve mjedisore.

LEXO MË SHUMË

Aksioni i radhës

15 Shtator 2018
Dita e Pastrimit të Botës
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Postim i veçantë

“Ta Pastrojmë Kosovën” 24 maj 2016

Iniciativa “Ta Pastrojmë Kosovën”ka filluar përgatitjet për aksionin e pastrimit me 24 maj 2016.

Lexo më shumë

Të jesh pjesë e jona do të thote shumë për ne e gjithçka për ju.

REGJISTROHU