Loading...

January 2018

Let’s Do It Kosova po merr pjesë në Konferencën Botërore për Mjedis

Ekipi i Let's Do It Kosova po merr pjesë në Konferencën Botërore për Mjedis, organizuar nga Lëvizja Botërore Let’s Do

December 2017

Pastrohet një deponi mbeturinash në Berkoc të Gjakovës

Dhjetëra vullnetarë të Let's Do It Kosova kanë pastruar deponinë e mbeturinave në Lagjen Berkoc të Gjakovës. Në aksionin e

Në tryezën e mbajtur në Gjakovë u kërkua ndryshimi i Udhëzimit Administrativ për Ndëshkime me Gjoba Mandatore

Let’s Do It Kosova ka mbajtur tryezën e radhës me akterë përgjegjës për mjedisin në rajonin e Gjakovës në të

Nesër aksion pastrimi në Gjakovë

Let’s Do It Kosova do të organizojë nesër aksion pastrimi në Lagjen Berkoc, afër varrezave të qytetit të Gjakovës. Aksioni

Let’s Do It Kosova fiton çmimin “Mirënjohje për Promovimin e Qytetarisë Aktive dhe Vullnetarëve” për vitin 2017

Në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, Let’s Do It Kosova ka fituar çmimin “Mirënjohje për Promovimin e Qytetarisë Aktive dhe Vullnetarëve”.

November 2017

Kërkohet plotësim ndryshimi i Urdhëresës Administrative për Ndëshkime me Gjoba Mandatore

Let’s Do It Kosova ka mbajtur tryezën e radhës me akterë përgjegjës për mjedisin në rajonin e Prizrenit në të

Load More Posts