Dëshironi të kontriboni?

Klikoni më poshtë dhe regjistrohuni në databazën tonë

BASHKOHU ME NE

VIDEOT E FUNDIT

We Dit It 2015

Permbledhje nga aktivitetet ne vitin 2015

Me 24 Maj, Ta Pastrojme Kosoven

Videomesazh nga Nexhmije Pagarusha, Ramadan Krasniqi, Genta Ismajli dhe Majlinda Kelmendi

Reklama 1

  Reklama 1

Reklama 2

  Reklama 2

Trashout Reklama

  Trashout Reklama